Learning, Sharing, Helping …

tendinte – 10 februarie


Vineri a fost o zi ciudată, răscolitoare. După masă am început să percep şi să realizez căteva lucruri sau mai bine spus vibraţii care sunt în aer în perioada asta.

Remarc o tendinţă a lucrurilor a se întoarce în câmpul conştiinţei noastre. O tendinţă de reevaluare, repriorizare a ceea ce facem şi cum facem. Sunt o mulţime de lucruri care apar si par că cer atenţia noastră totală, lucruri care “trebuie” – făcute, discutate, concepute, etc.  Majoritatea sunt lucruri venite pe cale ierarhică şi care nu ne plac. Trebuie făcută asta ieri, este atât de important să facem (faci) asta. Şi ceea ce este negativ este să persistăm în alegerile din trecut  – să le facem ca în trecut, cu mult consum de energie şi înjurând.

Nu se poate altfel? De ce nu alegem să facem altfel? Să repriotizăm? Apar atâtea de făcut care nu ne plac, care nu rezonează cu noi. De ce le ţinem în viaţă, de ce insistăm să le hrănim cu energia noastră? Să le lăsăm să moară singure, nu să le omorâm, ci să le lăsam să moară.  Şi să investim energia, să hrănim cu energia noastră ceea ce ne place. Pur şi simplu. Să visăm ce ne place, ce rezonează cu noi.

SĂ DĂM MAI MARE PRIORITATE LA CEEA CE NE PLACE!

Să acceptăm să ne simţim aiurea cănd ceilalţi ne arata cu degetul, sau când pare ca ei câştigă; când ne simţim ca cei mai proşti din curtea şcolii. Să lăsăm să moară. Este o perioadă excelentăpentru repriotizări; pentru a fi mai practici cu noi înşine.

A doua parte pe care o resimt este o tendinţă de independizare, o dorinţă de schimbare.  Nu cred că este cazul să aruncăm ceea ce nu ne convine pe cei apropiaţi sau chiar pe oricine. Nu este vina altcuiva pentru ceea ce creem noi şi nu este nimeni responsabil pentru noi. Nu este vina altora pentru viaţa noastră creată din decizile noastre. Vrem independenta? Vrem ceva frumos cu viata noastra? Pai hai sa atragem ce ne place. Hai sa creem ce ne place. Hai sa investim in ce ne place. Cum?

Cu CALM.

Calmul este pozitiv. Calmul hraneste ceea ce ne dorim, chiar daca nu constientizam ceea ce ne dorim. CALM – si nici macar nu e nevoie sa stim ce ne place. Iese singur la iveala in CALM.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s